Afbeelding

Lekker sporten bij RSVV

VALBURG - In 't Kriekske aan de Stationsstraat 28 in Valburg is het mogelijk om dicht bij huis in een ongedwongen sfeer te sporten. Voor de jongsten is er peuter- en kleutergym. Oudere kinderen kunnen naar de jeugdgym. Vanaf tien jaar kunnen kinderen meedoen met volleybal. Voor volwassen is er ook volleybal en bodyfit, een totale work-out voor het hele lichaam.

Zaterdag 1 september van 10.00 tot 12.00 uur is het open ochtend bij RSVV. Er zijn sportieve activiteiten gepland, onder begeleiding van onze ervaren sportleraren. Denk aan volleybalactiviteiten voor jeugd en volwassenen. Want volleybal is een uitdagende, leuke teamsport. Maar er zijn ook gymactiviteiten. Gym is leuk en gezond voor jong en oud! Wat een kind thuis niet altijd kan of mag, is wel mogelijk in de gymzaal. Onder begeleiding van een professionele kracht leert uw kind (peuter, kleuter of basisschoolkind) zijn motoriek ontwikkelen en plezier beleven aan bewegen en sporten.

Ook volwassenen kunnen op een ongedwongen manier bewegen bij RSVV. Met bodyfit werkt u in een ongedwongen sfeer aan uw figuur en conditie. Op muziek worden oefeningen gedaan die goed zijn voor benen, billen, buik, rug en armen. Ook deze lessen worden gegeven door een professionele trainer. Bent u nieuwsgierig? Of aarzelt u of RSVV iets voor u is? Kom gerust naar onze gezellige open ochtend. Er zijn nog plekken vrij voor nieuw leden, zowel jeugd als volwassenen. Ieder nieuw lid mag vrijblijvend twee keer aan een training meedoen.