De koren van Deo Juvante met de dirigent achter de vleugel. (foto: Wim Lubbers)
De koren van Deo Juvante met de dirigent achter de vleugel. (foto: Wim Lubbers)

Open avonden zangvereniging Deo Juvante

KESTEREN - Het nieuwe zangseizoen staat weer voor de deur! Donderdag 6 september starten de koren van Deo Juvante weer met de repetities. Met de eerste twee donderdagavonden open repetitie-avonden!

De donderdag begint voor Deo Juvante altijd met de kids van het kinderkoor. Zij zingen van 18:15 tot 18:55 uur. Na de opening worden de stemmen opgewarmd door middel van een liedje, waarna er hard aan de slag wordt gegaan met de muziek voor het eerstvolgende concert.

Hierna zijn de meiden van het meidenkoor aan de beurt. Zij zingen van 19:00 tot 19:40 uur. Het is een gezellige groep meiden in de leeftijdscategorie van 12 tot 30 jaar. Zij zingen op een iets hoger niveau mooie muziekstukken.

Daarna is het tijd voor het gemengd koor. Dit begint de ene week om 19:45 en de andere week om 20:00 uur. Dit koor is ook op zoek naar nieuwe leden, met name mannen. "Dus mannen, opgelet, ben je op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding, en heb je de donderdagavonden zin om te zingen, dan ben je van harte uitgenodigd. Kom bijvoorbeeld kijken bij de open avonden op 6 en/of 13 september. Ook alle vrouwen uit Kesteren en omgeving zijn natuurlijk welkom."

Het mannenkoor zingt om de week van 21:00 tot 22:15 uur. De koren zingen in kerken met een mooie klank, met begeleiding van mooie instrumenten en met professionele musici.

"Wij willen u van harte uitnodigen om naar onze open repetitie avonden te komen. U kunt ook bij meerdere koren komen kijken. Neem voor meer informatie een kijkje op www.deojuvantekesteren.nl, bijvoorbeeld bij het kopje ‘over het koor’. Of neem een kijkje op onze facebookpaginar."