(foto: Sylvia Derksen)
(foto: Sylvia Derksen)

Goede-doelendrive Bridgeclub 3 Sans-Atout

HERVELD - Op zaterdag 6 oktober verzorgt Bridgeclub 3 Sans Atout voor de dertiende keer een open parendrive, waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel, dit jaar: stichting Jeugdvakantiewerk Herveld-Andelst.

Stichting Jeugdvakantiewerk heeft tot doel kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar een onvergetelijke vakantieweek te bezorgen. Dit evenement vindt jaarlijks plaats in de laatste week van de zomervakantie. Dit jaar met een aanmelding van tweehonderd kinderen. De stichting bestaat inmiddels 47 jaar (!) en heeft een vaste kern van dertig vrijwilligers.

Om de veiligheid van de kinderen zoveel mogelijk te waarborgen als naar een locatie buiten De Hoendrik moet worden uitgeweken, zijn 250 veiligheidsvesten een ‘must’. De aanschaf van een tent om binnenactiviteiten, zoals knutselen en schminken te kunnen organiseren, staat op nummer twee! De opbrengst van de drive zal dan ook hieraan worden besteed.

Het toernooi wordt gespeeld in zalencentrum De Hoendrik, Het Dorpsplein 22 in Herveld. Ontvangst vanaf 12.15 uur, aanvang toernooi om 13.00 uur met om circa 17.15 uur de uitslag en prijsuitreiking. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.nbbclubsites.nl/club/7064. Opgave via telefoonnummer 0488 411125 is ook mogelijk. De inschrijving dient bevestigd te worden door betaling van 20 euro per paar op rekeningnummer NL49RBRB0944610080 t.n.v. BC 3 Sans-Atout, onder vermelding van GDD2018 en uw namen. Dit bedrag moet voor 28 september zijn ontvangen. Deze informatie is ook op de website beschikbaar.