Mama’s Club Elst op de Vrijetijdsmarkt

ELST – Stichting Mama’s Club Elst staat op zondag 2 september op de Vrijetijdsmarkt in Elst. Wil jij andere moeders en kinderen uit Elst ontmoeten en deel uitmaken van een actief netwerk? Dan is Stichting Mama’s Club Elst er voor jou!

De Mama’s Club Elst bestaat sinds 2010. We organiseren gezellige bijeenkomsten en allerlei activiteiten voor moeders en kinderen. Informatief, gezellig, leerzaam of juist ontspannend. Om de drempel zo laag mogelijk te houden vragen we slechts een bijdrage van vijf euro per jaar. Je hoeft pas te betalen bij de tweede activiteit waaraan je deelneemt. Zo kun je vrijblijvend kennismaken.

Er staan weer leuke activiteiten op de planning voor de komende tijd, allerlei activiteiten die je samen met je kindje(s) kunt doen, maar ook speciaal voor mama’s:

wo 29 augustus, buggy bootcamp

do 30 augustus, peuterdans

vr 31 augustus, crea avond

za 1 september, voorleesochtend

vr 7 september, speelochtend Tante Kers

wo 12 september, buggy bootcamp

za 15 september, voorleesochtend

zo 16 september, pannenkoekenpicknick

wo 19 september, speelochtend ’t Strand

wo 26 september, buggy bootcamp

Op zondag 2 september staan wij op de vrijetijdsmarkt in Elst (Dorpsstraat). Kom gerust even een praatje maken of meld je aan via onze website. Tot binnenkort! Meer informatie en de agenda staan op www.mamasclubelst.nl & facebook: mamasclub.elst.