Nieuw seizoen voor

tafeltennisclub Etac'80

ELST - Het nieuwe seizoen is voor tafeltennisclub Etac’80 begonnen. Op de woensdag- en vrijdagavond wordt er in De Kruisakkers weer volop gespeeld. En behalve tafeltennissen is er ook gelegenheid om gezellig bij te kletsen.

"Behalve het recreatieve spelen, nemen we ook deel aan twee competities. Twee teams spelen bij de NTTB (klasse 1 en 2) en 1 team speelt bij de ABTF (klasse 2). We hopen op een mooi competitie seizoen met goede resultaten."
Naast de competitie zijn er ook diverse toernooien. Hieraan kan door alle leden worden deelgenomen, ook door leden die geen competitie spelen.
In sportcentrum De Helster wordt er vanaf september ook iedere donderdag middag getafeltennist. De groep speelt recreatief en is onze super-senioren groep. Het onderlinge contact is hier ook heel belangrijk.
"Heb je ook zin om te tafeltennissen, loop dan eens binnen op een speel moment. Je bent altijd welkom en kunt altijd even meespelen om het gevoel te krijgen en de sfeer te proeven. Kijk op www.etac80.nl voor de laatste informatie."