Organist André van Vliet. (foto: André van Vliet)
Organist André van Vliet. (foto: André van Vliet) André van Vliet

Orgel- en samenzangavond met koraalbewerkingen

KESTEREN - Het jaarlijks terugkerend orgelconcert met samenzang is op zaterdag 8 september in gebouw De Fontein aan de Overste J.M. Kolffstraat 1 in Kesteren. Het thema luidt deze keer: ‘De hemelen vertellen Gods eer’.

André van Vliet bespeelt het orgel met werken van onder andere J.S. Bach, A.P.F. Boëly, Th. Dubois en H. van Vliet. De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden bestemd voor evangelisatiepost 'Het Lichtbaken' in Hoorn (NH.) Daar is uit jarenlang evangelisatiewerk, uitgaande van de stichting Predik het Woord, een kleine gemeente ontstaan. Albert van Bragt, voor velen van ons geen onbekende, is sinds enkele jaren als evangelist aan die plaats verbonden. Op diverse manieren wordt het Evangelie in de Westfriese stad verspreid. Van Bragt zal tijdens de muzikale avond zelf aanwezig zijn en kort iets vertellen over zijn werkzaamheden.

"Deze muzikale avond willen wij graag bij ouderen en jongeren aanbevelen. Van harte welkom! Voor meer informatie over het collectedoel zie de website predikhetwoord.nl."