Kine Peelen, winnares van de Elster Living Statue Contest 2017. (foto: Jan Navis)
Kine Peelen, winnares van de Elster Living Statue Contest 2017. (foto: Jan Navis) Jan Navis

Vrijetijdsmarkt Overbetuwe

ELST - Op zondagmiddag 2 september -de dag voor de paardenmarkt- van 13.00 tot 17.00 uur is de derde editie van de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe in de Dorpsstraat in Elst.

Vele organisaties zullen zich presenteren op de markt die zich uitstrekt van het Dorpsplein tot en met het Werenfriedplein. Een middag om ideeën op te doen en iets leuks te doen: kijken en luisteren naar zang en dans op het podium, meedoen met een workshop Living Statues of stilstaan bij de deelnemers van de tweede Elster Living Statue Contest (kortweg ELST). In de Dorpsstraat maken bezoekers kennis met alle welzijnsorganisaties en bij de Kleine Molenstraat presenteren de sportclubs uit Overbetuwe zich, ook daar wordt je uitgenodigd om mee te doen.

Tussendoor kan de dorst worden gelest op een van de terrassen en kunnen bezoekers een taartje eten op het Werenfriedplein. Vergeet niet om de open dag bij Theater de Kik en de muziekschool All Music te bezoeken en de kermis op het Europaplein. Wie weet eindigt de middag in een leuke, zinvolle of sportieve vrijetijdsbesteding voor het hele komende jaar!

Het doel van de markt is bewoners van Overbetuwe kennis te laten maken met alle organisaties die iets te bieden hebben op het gebied van welzijn, cultuur, kunst, sport en recreatie. Dit jaar is alweer de derde editie van deze markt. Dit jaar organiseert de markt ook de tweede Elster Living Statues contest Tweeduizendachtien (kortweg: ELST), inschrijven daarvoor kan nog. Meer informatie staat op www.vrijetijdsmarktoverbetuwe.nl.