Workshopladder vrijwilligers

NEDER-BETUWE - Welzijn Rivierstroom organiseert een serie gratis trainingen voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die actief zijn in Buren en Neder-Betuwe. Tot het eind van dit jaar zijn er vijf interessante workshops gepland. Inschrijven kan vanaf nu.

De trainingen zijn bedoeld ter ondersteuning, maar zeker ook ter waardering van verenigingen, stichtingen en losse vrijwilligersverbanden. De eerste workshop is op 25 september en gaat over hoe je Facebook nog beter kunt inzetten om je club of organisatie te promoten. De workshop over het opzetten en versturen van een digitale nieuwsbrief via Mailchimp is op 2 oktober. Maar let op, de deadline voor aanmelding is echter al op 13 september! Eind oktober is er een Inspiratieavond ‘Vrijwilligers met een bijsluiter’ over hoe je er met allerlei soorten vrijwilligers toch een succes van kunt maken. Als laatste is in november de workshop ‘Mensen motiveren en activeren’

Omdat de trainingen voor vrijwilligers in Buren en Neder-Betuwe zijn, is geprobeerd locaties te vinden op of in de buurt van de grens tussen Buren en Neder-Betuwe. De locaties zijn per auto goed bereikbaar.

Informatie en aanmelding: info@welzijnrivierstroom.nl, 0344 602337 of via de ‘Workshopladder vrijwilligers’ op www.welzijnrivierstroom.nl.