Prima voor Elkaar Cup

KESTEREN - Nadat vorig jaar de Gemeente Neder-BetuweCup niet meer georganiseerd werd, heeft voetbalvereniging Kesteren het idee opgepakt om toch weer een toernooi te organiseren, maar dan met een ander schema, andere opzet en aangevuld tot zes verenigingen.

Het toernooi is jaren georganiseerd geweest door de vijf verenigingen uit de Neder Betuwe. Nu is FC Lienden aan het toernooi toegevoegd zodat er twee poules van drie ploegen zijn ontstaan.

Op dinsdag 21 augustus trappen Kesteren tegen sv DFS en FC Lienden tegen Uchta af. Woensdag 22 augustus staan de wedstrijden Dodewaard - Kesteren en Echteld - FC Lienden op het programma. Donderdag 23 augustus de laatste 2 wedstrijden uit de poules, sv DFS – Dodewaard en Uchta – Echteld. Alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur en er wordt 2 x 30 minuten gespeeld.

Zaterdag 25 augustus zijn de finalewedstrijden. Om 12.30 uur spelen de nummers 3 van de poules om de 5e en 6e plaats en de nummers 2 om de 3e en 4e plaats. De finale, de nummers 1 van de poules, is om 14.30 uur. Alle finalewedstrijden duren wel de normalen tijden van 2 x 45 minuten.

Na afloop is de prijsuitreiking van de Prima voor Elkaar Cup 2018 met daarna een stukje muziek in de kantine.