Foto van het oldtimertreffen in 2017 (foto: Kobus van Ingen)
Foto van het oldtimertreffen in 2017 (foto: Kobus van Ingen) Foto: Kobus van Ingen

Oldtimertreffen in Opheusden, leer uw omgeving kennen!

OPHEUSDEN - Heeft u genoten van de vakantie? Nog één week en dan is het weer zo ver, het veertiende oldtimertreffen op zaterdag 1 september in Opheusden gaat dan weer van start.

De oldtimerbezitter en de belangstellenden zijn vanaf 10:00 uur weer welkom op het kerkplein van de gereformeerde gemeente in Nederland aan de Burg.Lodderstraat 43 in Opheusden. "Wij verwelkomen u zoals gewoonlijk met gratis koffie en koek en ook is er voor iedereen een informatieve routebeschrijving beschikbaar. We willen tussen 13:00 en 13:30 uur met de rit starten. Ook dit jaar is er weer een mooie en wetenswaardige rit door de Betuwe uitgezet, de lengte is 50 kilometer. We maken een tussenstop bij restaurant De Oude Duikenburg in Echteld, daar kunnen we een drankje gebruiken en staat net als ieder jaar Robert Kranendonk met zijn oldtimer-snackmobiel op ons te wachten.

Bonnen voor drankjes en/of broodjes kroket (of iets anders) kunt u voor de aanvang van de rit kopen in de informatietent. Dit in verband met het voorkomen van een lange rij bij de Oude Duikenburg. We hopen zo rond 16:00 uur weer terug te zijn in Opheusden. Daar worden de drie fraaiste oldtimers met leuke prijzen beloond. Informatie via 0488 441741.