Sportief wandelen Hemmen

HEMMEN - Sportief Wandelen is de meest eenvoudige sport om aan verbetering van de conditie te werken.

Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het net iets meer dan ‘gewoon wandelen’. Daarbij is het trainen met elkaar gezellig en een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie.

Wandelgroep Hemmen verzorgt al vanaf 2010 trainingen Sportief Wandelen en inmiddels zijn er vijf groepen actief. Vanaf eind augustus worden in alle groepen de verschillende technieken herhaald en is het daarmee voor nieuwkomers een prima startmoment. Zowel bij de nieuwe beginnergroep op dinsdagmiddag als de gevorderden op woensdagavond en vrijdagochtend zijn nieuwe deelnemers van harte welkom. Voor de groepen op dinsdag- en woensdagochtend is momenteel een wachtlijst.

De trainingen vinden alle plaats op en rond het landgoed Heerlijkheid Hemmen. In dit prachtige gebied met zijn mooie wandelpaden is het gewoon ook heerlijk om buiten te bewegen. Iedereen is welkom voor een kennismakingsles! Voor meer informatie en/of aanmelding zie www.wandelgroephemmen.nl of bel met Yvonne Onck 0488 454729.