Samen eten op maandag in De Verbinding
Samen eten op maandag in De Verbinding Foto:

Samen eten en bingo in De Verbinding

ZETTEN - Op maandagavond 3 september is de eerste maaltijd na de vakantie. We hebben twee nieuwe vrijwilligsters, Mariette en Linie, die samen met Christien en/of Robert elke week weer een heerlijke maaltijd gaan bereiden.

Uw gastvrouw is op deze avond Joke. Heeft u zin om mee te eten ? Dit kan, u hoeft zich alleen maar even op te geven. Dit kan tot maandagochtend 11.00 uur. De eerste keer kost het driegangenmenu 7,50 euro als u geen abonnementhouder bent. Bent u wel abonnementhouder en heeft u nog nooit met ons meegegeten kost een driegangenmenu vijf euro. Brengt u als abonnementhouder een introducé mee, kost dit voor de introducé de eerste keer ook 7,50 euro.

Na de maaltijd is er op 3 september ook weer een gezellige bingo. Uw gastheer en gastvrouw zijn op deze avond Ben en Joke. De kosten hiervan zijn voor abonnementhouders 3,50 en niet abonnementhouders 5,00 euro. Dit is inclusief een kopje koffie / thee. Ook is het mogelijk een tweede kaart erbij te kopen.Deze kost voor abonnementhouders 2,50 en niet abonnementhouders 4,00 euro. Er worden zes rondes gespeeld met een kleine pauze er tussen. Per ronde zijn 3 prijzen te winnen. Deze mag men op de cadeau tafel zelf uitzoeken. De prijzen variëren van leuk, lekker, nuttig tot mooi.

Heeft u zin in een gezellige avond bent op maandag 3 september welkom in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten welkom. Het ontmoetingcentrum De Verbinding is er voor iedereen, leeftijd speelt bij ons geen rol. Voor info kan men bellen naar 0488 453187 of mailen: ontmoeten01@gmail.com. Onze gastvrouw/ gastheer staat u graag te woord.