Met dt of d? (Foto: Jan Zwier)
Met dt of d? (Foto: Jan Zwier)

Schrijven doe je voor je plezier

ELST - De leden van de Schrijfkring komen twee keer per maand bij elkaar op vrijdagochtend. De bijeenkomsten hebben niet echt een vaste structuur, maar bevatten wel iedere keer een aantal vaste onderwerpen.

Dit zijn: aan elkaar voorlezen van de teksten van de thuisopdracht; geven van feedback op de geschreven teksten; behandelen van een nieuwe schrijfstijl of werkvorm; oefenen met het behandelde onderwerp; introductie van de nieuwe thuisopdracht.

Ontdek hoe leuk schrijven kan zijn en kom eens naar de Schrijfkring om gelijkgestemden te ontmoeten. Het is beslist geen cursus waarbij je nadrukkelijk gewezen wordt op taal- en/of stijlfouten. Het gaat om de intentie van wat is opgeschreven en wat het bij jezelf en anderen oproept.

In september starten we (bij voldoende deelnemers) met twee groepen: een 'beginnersgroep' (voor hen met weinig en geen ervaring) en een 'begonnersgroep' (voor hen met enige of veel ervaring die gestimuleerd willen worden met een variatie aan thuisopdrachten, die besproken worden met de heel groep). De bijeenkomsten zijn vanaf 21 en 28 september in bibliotheek Elst, Europaplein 1, Elst van 09.45 - 12.15 uur. Voor verdere informatie zie http://schrijfkring-elst.jouwweb.nl. Aanmelden uiterlijk 10 september bij Jan Zwier 06 80095122; E-mail: jan.zwier@chello.nl; www.fortefit.nl.