Den Hartog 4x4 Toernooi
Den Hartog 4x4 Toernooi

SVHA Kick-off Weekend

HERVELD - Van donderdag 30 augustus - zondag 2 september wordt het SVHA Kick-off Weekend georganiseerd op sportpark Jan van Baal met als afsluiting het Den Hartog 4×4-toernooi.

Gezien het succes van de eerdere edities hebben we een goede weg ingeslagen om onze voetbalclub binnen de dorpsgemeenschap te presenteren. Het weekend staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid en is zowel toegankelijk voor leden, niet-leden en toeschouwers.

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 30 augustus : ’s avonds de SVHA Kick-off Senioren, wedstijden voor seniorenteams. Afsluitend een feestavond.

Vrijdag 31 augustus: Overdag is het 4×4 G-Toernooi in samenwerking met De Driestroom. Altijd een genot om de mensen met een handicap zien te genieten van deze sportieve dag. ’s avonds is het SVHA 4x4 Junioren Toernooi voor spelers van 13 t/m 18 jaar. Inschrijven door jouw zelfgekozen teamnaam te versturen naar evenementen@svha.nl.

Zaterdag 1 september: ’s middags de SVHA Kick-off Pupillen. Een spellencircuit waarbij door de jeugdteams t/m O13 wordt gestreden voor de beker. Vanaf 17.00 uur is het 7×7 Derby Toernooi met deelnemers van gevorderde leeftijd, van SVHA en andere verenigingen uit de omgeving. Vanaf 20:00 uur staat de SVHA Kick-off Party op het programma. Dit gebeurt onder muzikale verwennerij van Arno Kolenbrander, Feest DJ Mike en duo Pap en Pudding.

Zondag 2 september: Het Den Hartog 4x4-Toernooi is een gezelligheidstoernooi voor iedereen. Voetbaltalent is zeker niet vereist. Inschrijven via wwww.svha.nl/4x4/.

Meer info staat op www.svha.nl/kick-off.

Kinderyoga in Kesteren

KESTEREN - Donderdagmiddag 6 september start opnieuw de kinderyogalessen in het Kruisgebouw aan de Torenstraat in Kesteren. De lessen zijn 17.45 tot 18.35 uur voor kinderen van 7 jaar tot 12 jaar.

Yoga laat kinderen bewegen en zorgt voor een balans tussen concentratie en ontspanning. De creativiteit wordt bevorderd in bewegen en denken. Aandacht wordt gegeven aan de ademhaling gecombineerd met concentratie en zintuigspelletjes De kinderen leren samenwerken en elkaar te respecteren. Yoga geeft zelfvertrouwen. En levert handvatten voor wat ze zelf kunnen doen als ze bang, overprikkeld, vermoeid, teveel energie of onrustig zijn.

De lessen worden gegeven door yogadocente Jantine Heijst. De eerste serie in dit najaar bestaat uit zes lessen van donderdag 6 september tot 18 oktober. De lessen zijn voor kinderen uit de gemeente Neder-Betuwe. Informatie en opgave vòòr 1 september bij: Kruisvereniging Kesteren, Jantine Heijstee, jantineheijstee@gmail.com en Lenie van den Berg, 0488 482284, lbvandenberg@yahoo.com.