Uitslag zomerloterij

SLIJK-EWIJK - Carnavalsvereniging De Waalkanters heeft op 12 augustus tijdens de zomermarkt de trekking gehouden van de zomermarktloterij.

De navolgende lotnummers zijn getrokken:

Hoofdprijs 75,- op lotnummer 840

1e prijs 50,- op lotnummer 230

2e prijs 25,- op lotnummer 45

3e prijs 10,- op lotnummer 16

4e prijs 5,- op lotnummer 144

De prijzen zijn af te halen bij H. Vos, Oosterhoutsestraat 2c in Slijk-Ewijk.

Postduiven

De Toekomst Elst

ELST - De uitslag van de wedvlucht (jonge duiven) vanuit Niergnies ( Fr) over 275 kilometer is als volgt:

1 - 6 en10 G.Vischer Arnhem, 2 en 7 A. Rozijn Oosterhout, 3 C. v.d. Kolk Elst , 4 H. Burgers Elst , 5 en 9 F. Looyschelder Arnhem, 8 R. Peters Arnhem.

Wedvlucht Geel (B) 103 km. Natour. W. Wind: 1 M. Korthouwer Elst, 2-3-en 6 R. Peters Arnhem, 4-5 en 10 H. Burgers Elst, 7 Jan Heinhuis sr Elden, 8 Moniek v.d. Pol Arnhem. 9 C. v.d. Kolk Elst.

Spreekuur

huurdersvereniging

ELST - HVOB houdt spreekuur van 19.00-20.00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare ).

"Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB, Verdistraat 27a in Elst. Dit geldt voor iedere derde donderdag van de maand."

Kesterens Gemengd Koor start repetities

KESTEREN - Het Kesterens Gemengd Koor onder leiding van dirigent Arie Moll begint met de repetities op donderdagavond 23 augustus om 20.00 uur in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren.

Nieuwe leden zijn welkom om zich bij het gezellige koor aan te sluiten. "Wij zijn een algemeen koor met een zeer gevarieerd repertoire. Tijdens onze repetities bent u van harte uitgenodigd om eens langs te komen en naar ons te luisteren. Kijk ook eens op www.kesterensgemengdkoor.nl; daar ziet u wat wij zoal het hele jaar doen."

Uitstapje

gehandicapte jeugd

ELST - Het uitstapje van de gehandicapte jeugd van Elst zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 25 augustus.

Reisdoel is de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De kinderen en een van hun ouders of begeleiders worden om 8.15 uur op het Europaplein in Elst verwacht.