samen eten op maandagavond
samen eten op maandagavond Foto:

Nieuws uit De Verbinding

ZETTEN - Na een aangepast zomerprogramma gedraaid te hebben in de maanden juli en augustus gaan we vanaf 1 september weer een volledig programma draaien. Vanaf die datum zijn gaan alle vaste activiteiten weer van start.

Dit houdt in dat we op maandag 3 september weer samen gaan eten en ook weer een avondbingo gaan draaien. Heeft u zin om een keer gezellig mee te eten kunt u zich hiervoor opgeven tot en met maandagochtend 3 september tot 11.00 uur. De kosten voor een driegangenmenu zijn voor abonnementhouders 7,50 en niet abonnementhouders 10,00 euro. Hiervoor krijgt u een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. We hebben twee nieuwe koks die de uitdaging aan durven te gaan om voor een grote groep te koken. Beiden hebben ze al een ruime ervaring in koken en we hebben alle vertrouwen er in dat dit goed gaat komen.

Na de maaltijd kunt u blijven voor een kopje koffie en om te bingoën. Een kaart kost voor abonnementhouders 3,50 en niet-abonnementhouders 5,00 euro. Met deze kaart kunt u 6zes ronden spelen. Ook is het mogelijk om een extra kaart te kopen. Er is keuze genoeg aan prijzen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt. Kom eens gezellig langs in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten. Voor info kunt u bellen naar 0488 453187 op maandag dinsdag donderdag en vrijdag van 9.30 -11.30 uur. Of mailen naar; ontmoeten01@gmail.com.