Bingo in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - De Sint-Nicolaascommissie van Slijk-Ewijk houdt een bingo op zaterdag 25 augustus in het gezellige dorpshuis Beatrix.

Het wordt weer een bingo met mooie prijzen. Er is een hoofdprijs van minimaal 70 euro en er zijn vele geldprijzen, vleesschalen, levensmiddelen en andere prijzen. Het belooft weer een leuke bingo te worden met een gezellige sfeer. Een ieder wordt hartelijk en gastvrij welkom geheten door de nieuwe beheerders Henk en Annet Broekhuizen.

Vanaf 19.00 uur is de zaal open en is iedereen welkom. Om 20.00 uur wordt er begonnen met de bingo. Het is een jarenlange traditie dat Sint-Nicolaas begin december een zaterdagmiddag op bezoek gaat in dorpshuis Beatrix en voor alle kinderen van Slijk-Ewijk een cadeautje meebrengt. Deze traditie moet in ere gehouden worden.

Cursus yoga bij kruisvereniging Kesteren

KESTEREN - Op deze cursus yoga staan ontspanning en een goede (natuurlijke) ademhaling centraal.

Met behulp van eenvoudige yogahoudingen wordt geprobeerd de belemmeringen (spanningen), die een goede ademhaling in de weg staan, te laten verdwijnen. Naast een serie oefeningen wordt aandacht besteed aan ademtechnieken, ontspanning en spieropbouw. De cursus bestaat uit vijftien lessen van een uur per week. De leiding is in handen van yogadocente Lin Kirchheim uit Rhenen.

De lessen worden gegeven op maandagavond van 19.00 tot 20.00 en van 20.00 tot 21.00 uur in het Kruisgebouw, Torenstraat 3 in Kesteren. De cursus start op maandag 3 september. Meenemen: grote handdoek of slaapzak. Aantrekken: makkelijk zittende kleding. Informatie en opgave vòòr 30 augustus: Lenie van den Berg, 0488 482284 of lbvandenberg@yahoo.com.