Afbeelding
Foto:

Boetiek Brigitte, de winkel in tweedehandskleding, vestigt zich in Rhenen

RHENEN - In elke garderobe zijn ze wel te vinden, kledingstukken en accessoires die niet (meer) gedragen worden. Te mooi of te waardevol om zomaar weg te gooien of te schenken.

Brigitte Feyt biedt de mogelijkheid deze prachtige kleding een tweede kans te geven, waarbij de kleding bekeken en gepast kan worden in haar winkel Boetiek Brigitte in Rhenen. Er zal een breed aanbod te vinden zijn in kinderkleding vanaf maat 86, herenkleding en dameskleding t/m maat 3XL. En positiekleding t/m maat xxl. Naast tweedehands kleding wordt er ook nieuwe outlet kleding verkocht in de winkel.

Boetiek Brigitte werkt met een prachtig duurzaam concept waarbij de kleding ingeleverd kan worden, zodat deze een tweede kans krijgt. In overleg met de inbreng(st)er van de kleding wordt de prijs bepaald en wordt deze zes weken in de winkel gehangen.
Zeven weken na het inbrengen van de kleding kan de klant 40% van de opbrengst van de verkochte kleding contant ophalen en / of de niet verkochte kleding.

De winkel opent op zaterdag 1 september haar deuren aan het Frederik van Paltshof 13 te Rhenen, echter kleding kan al vanaf woensdag 15 augustus op afspraak worden ingebracht. (bel hiervoor: 06-17864854. Ingebrachte kleding dient schoon, compleet en onbeschadigd te zijn, aan te sluiten bij de (komende) jaargetijden (voor nu herfst / winter) en te passen in het huidig modebeeld.