Petra Berger
Petra Berger Foto:

Zingen met Petra Berger

DRIEL - Koor Enjoy uit Driel viert dit jaar haar 15-jarig bestaan met een bijzonder concert op 16 december. Dat duurt nog even, maar vanaf de start van het nieuwe seizoen staan veel repetities mede in het teken van dit concert met Petra Berger.

Zangeres Petra Berger staat bekend om de stijlvolle manier waarop zij klassiek met pop combineert. Niet alleen op haar succesvolle cd’s bewijst zij deze kunst te beheersen, maar ook ‘live’ imponeert en ontroert zij haar publiek met haar stem en persoonlijkheid. Ze werkte veelvuldig samen met grote nationale- en internationale orkesten en zong duetten met wereldsterren zoals de tenoren Andrea Bocelli en Alessandro Safina.

Je kunt op twee manieren bij dit concert aanwezig zijn. Natuurlijk door naar het concert te komen luisteren. Maar je kunt ook besluiten om letterlijk je stem te laten horen! Lijkt je dat een mooie uitdaging, aarzel dan niet en kom mee repeteren. Onder leiding van Lex van Diepen en professioneel pianist Hans Grotenbreg wordt wekelijks gewerkt om bij alle activiteiten van het koor de luisteraars te boeien met hun mooie klanken.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op woensdag 15 augustus naar de eerste repetitie van het nieuwe seizoen. We starten om 20.00 uur in de RK-kerk in Driel. Mocht zingen er echt niet inzitten en wil je er wel bij zijn op 16 december? Bestel dan nu al vast kaartjes via info@koorenjoy.com. Tot 1 september geldt nog de summersale en krijg je twintig procent korting (www.koorenjoy.com).