Concertduo Jan Willem Voogd en Simon van Laar (foto: Marieke den Braber)
Concertduo Jan Willem Voogd en Simon van Laar (foto: Marieke den Braber)

Reservering concert

Open Monumentendag

HERVELD - Op zaterdag 8 september om 19.45 uur vindt in de 12e-eeuwse kerk aan de Schoolstraat in Herveld-Zuid weer het traditionele Open Monumentendag Concert plaats. Het aantal zitplaatsen is beperkt, vandaar dat vanaf vandaag de reservering voor dit concert per e-mail geopend is.

Via het e-mailadres omc@pkherveld.nl kan een ieder zich aanmelden met zijn adres, telefoonnummer en gewenst aantal plaatsbewijzen. Deze kosten tien euro per persoon. De volledige opbrengst is bestemd voor het goed in stand houden van het 12e-eeuwse monumentale kerkgebouw, dat bekend staat vanwege de prachtige akoestiek.

Men kan dit jaar een schitterend recital gaan beluisteren met onder meer werken van Bach, Händel, Mendelssohn en Rachmaninov en gespeeld door het inmiddels overbekende concertduo Jan Willem Voogd (viool) en Simon van Laar (orgel). De pers was vorig jaar uitermate lovend over de muzikale en virtuoze prestaties van dit duo en inmiddels zijn er veel Betuwse concertgangers die dit jaarlijkse Open Monumentendag Concert niet meer overslaan.