Groepsfoto (foto: Dennis Stevens)
Groepsfoto (foto: Dennis Stevens)

Het Kersen Open voor jong en oud!

BETUWE - Ook dit jaar organiseert tennisvereniging De Kersenplukkers weer Het Kersen Open. Zoals elk jaar in de laatste week van de (basis)schoolvakantie staan er de hele week en het voorweekend enorm veel leuke wedstrijden op het programma.

Begonnen wordt op 18 augustus en de finales zijn op 26 augustus. Dit is alweer de 28e editie en daarom onder tennissers al een begrip in de regio. Leden van andere tennisverenigingen en de KNLTB kunnen zich inschrijven via toernooi.nl voor het onderdeel wat bij hun speelsterkte past. Dit wordt al jaren massaal gedaan, want elk jaar is het lastig alle wedstrijden kwijt te kunnen op het sportpark.

Het Kersen Open is voor jong én oud, want uniek is het overdag-programma waarbij de 50+ spelers hun wedstrijden spelen. Dan is er meer tijd voor de wedstrijden en is het altijd erg gezellig onderling. Een groot aantal spelers doen al jaren mee. Dit jaar hebben we speciaal voor het overdag programma na de finales op vrijdag een wijnproeverij! Als de wedstrijden achter de rug zijn en de prijzen verdeeld zijn kunnen er diverse wijnen geproefd worden voordat het avondprogramma weer begint.

"Bent u 50+ en lid van een tennisvereniging? Of nog geen 50+ maar wil je een van de leukste toernooien in de regio spelen? Aanmelden kan nog tot het einde van deze week via toernooi.nl. Meer informatie staat op www.dekersenplukkers.nl.