Afbeelding
Foto:

Gezellige Ladies Night

bij zalencentrum De Bongerd

HETEREN - Bij zalencentrum De Bongerd is er dinsdagavond 28 augustus van 19.00 tot 22.30 uur een supegezellige ladies night.

Een avond speciaal voor de vrouw vol met vrouwenzaken zoals onder andere mode, sieraden, tassen, schoonheidsspecialistes, sport, zangeressen, prijzenloterij, een modeshow en vooral heel veel gezelligheid. Voor het eerste drankje is gezorgd en voor de eerste honderd dames die zich aanmelden staat er een goodiebag klaar. Entree kost vijf euro per persoon inclusief een welkomstdrankje.

Aanmelden kan via info@trouw-bureau.nl. Meer informatie staat op www.facebook.com/ladiesnightevent.

Zalencentrum de Bongerd, Flessestraat 54, 6666 CR Heteren

Vakantie Bijbel Week Lienden

LIENDEN - In de laatste week van deze vakantie van 21 - 26 augustus kun je bij de VBW met je vrienden en vriendinnen een leuke en gezellige week beleven. Het thema is 'Zoek het uit!' in en om de tenten bij de Hervormde Kerk van Lienden.

Er is een ochtendprogramma voor kinderen van de basisschool en de brugklas met Bijbelverhalen, knutselen, spellen en vooral gezellig samen zijn. Het avondprogramma voor 13 jaar en ouder wordt gevuld met Stratenvolleybal, Expeditie Mozes, Escape Room, Crea avond. Een programma voor jong en oud. (info.vbwlienden@gmail.com; facebookvakantiebijbelweek.lienden; www.hervormdlienden.nl).

Afbeelding