cavia om te knuffelen
cavia om te knuffelen Foto:

Dierengeluiden: Kom kijken!

HETEREN - Ja, aanstaande zondag 5 augustus hebben wij op het Landgoed Overbetuwe onze rommelmarkt. De rommelmarkt is van 12.00 tot 16.00 uur. Wij verwachten dat er zeventien plaatsen zijn waar wat verkocht gaat worden. Er zijn dus een heleboel spullen die aangeboden worden en misschien is er ook wel iets bij van jouw gading bij. Kom kijken en sla je slag!

Wij zorgen voor de muzikale omlijsting. Hapjes, drankjes en natuurlijk met dit warme weer ijsjes zijn te verkrijgen. Dat wordt dus vast beter dan vorig jaar toen er een hele grote bui overkwam en we allemaal nat zijn geworden. Nu met dit mooie weer wordt het beslist een gezellige boel. Er ligt een natuurspeurtocht klaar die je tegen een kleine vergoeding kunt doen. Voor dierenliefhebbers is natuurlijk onze kinderboerderij open en kun je daar konijnen en cavia’s knuffelen. De paarden en geiten vinden het ook fijn als ze geaaid worden. De rommelmarkt wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de kinderboerderij en de opbrengst is ook ten bate van de kinderboerderij.

Onze kinderboerderij is gevestigd aan de Uilenburgsestraat 1b in Heteren, maar de rommelmarkt wordt verderop voor de kantine gehouden. Wij zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De boerderij heeft een ANBI status, dus giften zijn aftrekbaar van de belasting, ons nummer is NL 75 RABO 0315 1559 73. Meer informatie over ons vind je op www.gezinsboerderij.nl. Op www.facebook.com/kinderboerderijoverbetuwe. kun je actuele informatie vinden. We zijn ook telefonisch bereikbaar, ons nummer is 026 4720707.