De donderdaggroepen klaar voor de start (foto: Yvonne Onck)
De donderdaggroepen klaar voor de start (foto: Yvonne Onck)

Seizoensafsluiting GV Excelsior Zetten

ZETTEN - De ruim 40 leden van de volwassenen gymgroepen van GV Excelsior Zetten hebben het seizoen weer gezellig afgesloten. Afgelopen maandag en donderdag waren ze te gast bij De Betuwegaard in Zetten. Daar hebben ze na het doen van verschillende spelvormen genoten van de koffie en een ijsje in de mooie tuin.

Dat was zeker verdiend na een jaar met wekelijkse gymlessen waarin flink gewerkt werd aan de conditie. Naast lenigheid, balans en coördinatie vormt krachttraining voor diverse spiergroepen een belangrijk onderdeel van de gymles. Krachttraining is zeker op oudere leeftijd heel belangrijk om het verlies van spiermassa tegen te gaan.

In de week van 20 augustus starten de lessen weer en nieuwe leden (m/v) zijn welkom. "Wij nodigen u hierbij uit tot het bijwonen van twee gratis proeflessen. De lessen worden gegeven op maandag (8.45-9.45 uur) en op donderdag (8.45-9.45 en 9.45-10.45 uur) in de balletzaal van De Wanmolen in Zetten. Op maandagavond (20.00-21.00 uur) bent u welkom in de sporthal in Herveld. Voor meer informatie en aanmelding kunt u de website bezoeken www.gvexcelsior.nl of bellen met Yvonne Onck 0488 454729."