Jacobi jongerenzeskamp (foto: Jim van Rijswijk)
Jacobi jongerenzeskamp (foto: Jim van Rijswijk)

Speelweek Driel in voorbereiding

DRIEL - De organisatie van de Speelweek is volop in voorbereiding. Een groep van ervaren medewerkers is in touw om ook de 43e Speelweek tot een succes te maken.

Op zondag 12 augustus om 15.00 uur is de start met opening, die dit jaar verricht zal worden door ons burgemeesterspaar en een echte sprookjesprinses. De week zit weer vol met jaarlijks terugkerende activiteiten zoals: koken en bakken, figuurzagen, huttenbouwen, verf- en knutselhoek, sport & spel, vissen, dammen, houtbranden, vossenjacht en het altijd natte spektakel spuitbal.

Ook dit jaar zal er zowel een jeugd, jongeren als volwassenen zeskamp worden georganiseerd. Voor de muzikale jeugd bestaat de mogelijkheid om hun talenten te tonen op ons podium op de vrijdagavond. Aansluitend zal het pleinfeest plaats vinden.

Een overzicht van alle activiteiten staat op www.speelweekdriel.nl. Voorverkoop van weekkaarten start op zondag 12 augustus tussen 15.00 en 17.30 uur; ze kosten 12.50 euro. Vanaf maandagmorgen zijn er dagstempels te verkrijgen voor drie euro, ook dan is er nog de gelegenheid voor het verkrijgen van weekkaarten.

Financiƫle ondersteuning is van harte welkom. Vraag hiervoor naar ons sponsorplan of druk hiervoor op de speciale button op de website of sociale mediakanalen. Wil je op de hoogte blijven? Je vindt ons op diverse sociale kanalen. De vrijwilligers van de 43e Speelweek Driel gaan nog even hard aan het werk om er weer een fantastische week van te maken.