Afbeelding
Foto:

Dierengeluiden: Vissen

HETEREN - Vissen, hoe bedoel je, die beesten die in het water rondzwemmen of wat die persoon doet die aan de kant met zijn hengel zit? Nou, eigenlijk allebei.

Als je bij ons in de grote visvijver bij de boerderij kijkt zie flinke karpers zwemmen. Het zijn er ook nog behoorlijk wat, even kijken en je ziet er zo tientallen zwemmen. Er naar kijken is leuk, maar sommige mensen vinden het nog leuker om ze te vangen. Ja dat kan! Een visakte heb je niet nodig want onze visvijver is geen openbaar viswater. Het enige dat er nodig is om bij ons in de vijver te mogen vissen is een staanplaats voor een tent of caravan. Een plaats voor een shelter is al voldoende om met twee hengels te mogen vissen naar deze prachtige beesten. Bewijs dat je een goede sportvisser bent en haal de karpers, of een van de vele andere vissen die in de vijver leven, naar boven, zet ze op de foto en zet ze dan weer terug.

Heb je niet zo veel met vissen, dan zijn er op de boerderij en op het landgoed nog een heleboel andere dingen te zien en te beleven. De paarden en de geiten bekijken en aaien of met de konijnen of cavia”s knuffelen. De reigers bekijken die nog altijd op het nest zitten. Er zijn ook nog steeds veel jonge dieren, zoals eenden, kippen en pauwen. Dus kom in de zomervakantie gezellig een dagje kijken op Landgoed Overbetuwe aan de Uilenburgsestraat 1b in Heteren.

Informatie staat op www.boerderijoverbetuwe.nl of en op www.facebook.com/kinderboerderijoverbetuwe. Natuurlijk kun je ook bellen met de receptie: 026 4720707.