Vrijwilligerswerk: iets voor jou?

NEDER-BETUWE - De één doet het een uurtje in de week naast een betaalde baan en de ander besteedt er uren aan.

"Wil je ook iets nuttigs doen in je vrije tijd of iets betekenen voor een ander? Wil je ervaring opdoen als opstap naar betaald werk, iets nieuws leren of nieuwe mensen ontmoeten? Met vrijwilligerswerk is dit allemaal mogelijk. Kijk op wwww.overbetuwevoorelkaar.nl of www.vrijwilligerswerkgelderland.nl//overbetuwe. Maar lees je verder, dan levert dat misschien gelijk de juiste plek op!


Wereldwinkel. Het team zoekt versterking op verschillende gebieden. Ben je een pietje precies, heb je cijfermatig inzicht en ben je 2 uur per week beschikbaar? Dan kan je aan de slag met de kas. Deze maak je wekelijks op in een speciaal ontworpen computersysteem. Ben je juist iemand die opleeft in contact met anderen, houd je ervan producten te verkopen met een goed verhaal en creatief met papier? Dan kan je aan de slag als winkelmedewerker. Kijk op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl//overbetuwe, onder vacature nummer: 4940 of 6377.


Voetbalclub Spero. Momenteel maakt Johan de kleedkamers alleen schoon, maar voor één man is dat te veel gevraagd. Hij is dus dringend op zoek naar schoonmaakmaatjes die graag hun handen laten wapperen. Zie vacature 14725.


KinderSpeelweek Elst (KSE). KSE zoekt mensen voor toezicht op het bouwveld, hulp bij sport en spel, knutselen, of algemeen. Met zo'n 350 kinderen die elke dag aanwezig zijn, zijn extra ogen en handen nooit weg. Zie vacature 14535.

Heb je een persoonlijke vraag? Mail dan naar:vspoverbetuwe@fortewelzijn.nl.