Afbeelding
Foto:

Open middag 'Bloesem: huis van afscheid'

HUISSEN - Lingewaard en omstreken is een prachtig uitvaartcentrum rijker. Na de overname van De Zandse Kerk door werkgroep Stichting De Zandse Kerk is in het najaar van 2017 gestart met een renovatie en verbouwing van het oude mortuarium. Met een groep enthousiaste vrijwilligers en professionals is hard gewerkt om een kleinschalig en eigentijds uitvaartcentrum te realiseren onder de naam 'Bloesem: huis van afscheid'.

Bloesem wordt beheerd door Aster uitvaartzorg: door de realisatie van het uitvaartcentrum biedt Aster naast de verzorging van een uitvaart nu ook een sfeervolle plek om afscheid te nemen. Bloesem biedt een rouwkamer welke dienst kan doen als '24-uurskamer': nabestaanden ontvangen hiervan een eigen sleutel zodat men op ieder moment de overledene kan bezoeken. Daarnaast is er een multifunctionele ruimte gerealiseerd, zeer geschikt als grote rouwkamer, voor condoleances en afscheidsceremonies. Uiteraard kan ook de catering daarbij worden verzorgd.

Op zaterdag 7 juli gaan de deuren van Bloesem open en bent u welkom om een kijkje te komen nemen. De koffie staat voor u klaar tussen 13.00 en 17.00 uur. Graag tot ziens!

Bloesem: huis van afscheid, Van Wijkstraat 33, Huissen; www.bloesem-uitvaartcentrum.nl; www.aster-uitvaartzorg.nl. Voor informatie over Bloesem of Aster uitvaartzorg kunt u dag en nacht contact opnemen via telefoonnummer 026 2022388.