Afbeelding
Foto:

De grootste droom van Wendy Roelofsen

is in vervulling gegaan

ZETTEN - Wendy: "Mijn eigen kapsalon in Zetten. Van jongs af aan wist ik al dat ik geknipt ben voor het kappersvak en heb mijn passie gevolgd."

"Het knippen van diverse kapsels voor zowel heren, dames en kinderen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik wil dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat of het nu voor een feestje, bruiloft of reguliere knipbeurt is. Inmiddels werk ik al ruim 15 jaar als kapster en heb mij altijd willen blijven ontwikkelen door middel van trainingen. Ik heb ook diverse cursussen gevolgd over onder andere de nieuwste technieken en ontwikkelingen op gebied van verven voor zowel dames als heren, extensions, high en lowlights en coupe soleil. Al deze kennis en technieken kan ik nu toepassen in mijn eigen kapsalon."

Verschillende mensen, verschillende wensen. Iedereen is welkom By Wendy. Je kunt online je eigen afspraak inboeken op mijn website (www.bywendyzetten.nl) of mij telefonisch bereiken via 06 48479864.

Openingsactie gehele maand juli!

Bij het liken en delen van mijn Facebookpagina ontvang je 7,50 euro korting op je behandeling (mocht je geen Facebookprofiel hebben, geldt deze korting ook) en bij het afsluiten van een abonnement ontvang je tien euro korting als welkomstcadeau voor een product naar keuze. Vanaf 3 juli aanstaande zijn wij geopend op onderstaande dagen en tijden: Dinsdag van 9.00 tot 17.30 uur; donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 21.00 uur; vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur; zaterdag van 8.30 tot 15.30 uur

De feestelijke opening By Wendy (Julianaplein 3, Zetten) is 6 juli van 16.00 tot 20.00 uur waar iedereen van harte welkom is voor een hapje en een drankje! Hopelijk bent u er dan ook By!