Afbeelding
Foto:

Second Life Store weer open!

ZETTEN - Na een periode van verbouwen en vernieuwen is onze winkel aan de Sint-Walburg 10 weer open. Elke woensdag van 11.00 tot 18.00 uur.

Daarnaast zijn we nu ook elke eerste zaterdag van de maand geopend van 12.00 tot 17.00 uur. En natuurlijk kunt u via Facebook en onze advertenties via Marktplaats contact met ons leggen en eventueel door middel van een afspraak bij ons langs te komen.

Wat is er veranderd? Ontruimen wordt opruimen. Het accent ligt nu niet meer op het ontruimen, maar het opruimen. U kunt Jacco van Oord nog steeds vragen voor opruimklussen. Hij houdt zelf van een geordende omgeving en hij is iemand die van aanpakken weet. Het is dan ook zijn passie om andere mensen te helpen hun omgeving en leefruimte weer op orde te krijgen.

De winkel

Voor Jacco gaat nu de winkel belangrijker worden. Duurzaamheid staat bij hem hoog in het vaandel. Daarom vindt hij hergebruik van goederen erg belangrijk. In de vernieuwde winkel is dat goed te zien. Het assortiment is nu ordelijk ingericht, waardoor spulletjes gemakkelijk en snel te vinden zijn. Het is een echte winkel-van-sinkel, waar dingen te vinden zijn van serviesgoed tot kinderspeelgoed en van boeken tot tuingereedschap. Soms gaat het om een opknappertje, een andere keer tref je zelfs iets aan in de originele verpakking. Er zijn ook nogal wat bijzondere spulletjes te vinden. Je maakt er sowieso een reis terug in de tijd vol nostalgie. Wie weet vind je er een onontdekte Rembrandt!

Van Oord ruimt op!, Sint-Walburg 10, Zetten; 06 55731738; info@vanoordruimtop.nl; www.vanoordruimtop.nl; facebook.com/vanOordruimtop.