Afbeelding
Foto:

Wegrestaurant Opheusden?

Een goed restaurant langs de weg!

OPHEUSDEN – Als u echt verrast wilt worden en een avondje heerlijk wilt tafelen in een bijzonder sfeervol restaurant, rijdt u dan eens naar Wegrestaurant Opheusden. Nu denkt u waarschijnlijk: 'een wegrestaurant?' Inderdaad, Wegrestaurant Opheusden. Kom het ervaren en laat u verbazen!

Na tweeënhalf jaar dicht te zijn geweest is het restaurant weer een bruisende locatie voor ontbijt, lunch of diner en zelfs voor feesten tot wel tweehonderd gasten. Het woord 'wegrestaurant' doet niet vermoeden dat de huidige eigenaar Bayram samen met zijn echtgenote Necla en hun twee dochters en zoon het pand hebben omgetoverd tot een hip restaurant waar alle gerechten vers voor u worden bereid. Van vers belegde broodjes tot diverse warme maaltijden. U kunt er terecht voor een gezellig avondje uit eten, maar ook voor bijzondere gelegenheden zoals feesten of vergaderingen. Een open buffet met heerlijke maaltijden behoort dan tot de mogelijkheden. En wilt u alleen even een kopje koffie nuttigen of een borreltje met wat lekkers, ook dan bent u van harte welkom in de daarvoor speciaal ingerichte loungecorner.

Wegrestaurant Opheusden is absoluut geen wegrestaurant zoals daar bij velen wellicht een bepaald beeld over bestaat. Het is een goed restaurant langs de weg! Eigenaar Bayram: 'Wij willen inwoners van alle omliggende dorpen graag laten zien wat we in huis hebben.' Alle gerechten worden met passie en uiterste zorg bereid en dat is te proeven. Bayram en zijn team zijn enthousiast en hopen u binnenkort gastvrij te mogen ontvangen. Dit team mag inmiddels zelfs uitgebreid worden. 'Wij zoeken nog 'zonnestralen' voor op het terras, een 'koning(in)' voor achter de bar, een 'prins(es)' voor in de keuken en een 'held(in)' voor de afwas', zegt Bayram lachend. Wees welkom aan de Rijksweg 1 aan de A15, Opheusden. www.wegrestaurantopheusden.nl.