Marin, Jenna, Rossana, Maan, Sanne en Celine (foto: J. Harteman)
Marin, Jenna, Rossana, Maan, Sanne en Celine (foto: J. Harteman) J. Harteman

Vijftien ILO-turnsters naar toestelfinales

LIENDEN - Zaterdag 23 juni werden er toestelfinales georganiseerd in zowel Culemborg als Beverwijk. 15 Turnsters van de selectiegroep van gymnastiekvereniging I.L.O. hadden zich voor deze wedstrijden geplaatst.

Het was een drukke dag waarbij Jenna, Marin, Rossana, Maan, Celine, Sanne, Esmeé, Salma, Loïs, Wyke, Janinka, Laura, Marije & Chantal de finales in Culemborg mochten turnen. Lynn mocht naar Beverwijk reizen voor haar finales.

De turnsters konden zich per toestel plaatsen. Dit betekende dat sommige turnsters maar één toestelfinale hadden, en andere turnsters liefst drie of vier. Er werden mooie oefeningen geturnd, maar helaas waren er ook een paar pech momentjes. Zo lukte het veel turnsters niet om op de smalle balk te blijven staan. Uiteindelijk mochten vier turnsters van ILO een medaille mee naar huis nemen. Jenna behaalde de derde plaats met een erg nette vloeroefening. Ook Laura behaalde een derde plaats voor haar foutloze vloeroefening. Marije turnde een schitterende sprong over de pegasus waarmee ze een zilveren medaille behaalde en Celine turnde mooi door op de brug waarmee ze zelfs een eerste plaats haalde! Alle turnsters kunnen terugkijken op een mooi turnseizoen en kunnen zich gaan voorbereiden op een nieuw jaar.

Esmeé, Salma en Loïs (foto: J. Harteman)
Marije, Laura, Janinka, Chantal en Wyke (foto: J. Harteman)
Marije, Laura, Janinka, Chantal en Wyke (foto: J. Harteman)