Afbeelding
Foto:

De clubkampioenen Elster ponyclub...

ELST - Op zondag 24 juni zijn tijdens de seizoenafsluiting de clubkampioenen per groep bekend gemaakt. Elk jaar wordt het seizoen afgesloten met een feestje en dit jaar mochten de leden het thema kiezen. Met een meerderheid is dit jaar gekozen voor een poolparty in het zwembad van de manege.

Toen het feestje begon waren er nog steeds wolken hoog in de lucht, maar de leden stoorden zich hier niet aan en gingen massaal in het water. De kinderen konden genieten van lekkere suikerspinnen en de voorzitter en manege eigenaar verzorgden een heerlijke barbecue. Later begon het zonnetje alsnog te schijnen en konden wij de poolparty goed afsluiten. De ouders die ondertussen binnen kwamen om te horen wie de clubkampioenen waren geworden, werden naar de manege verwezen,waar de bekers op enkele ponykarren stonden opgesteld.

Onder grote belangstelling werd eerst de pony van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar gekozen door de kinderen de pony genaamd Dolly. Ook werd er pony Gizzmo gehuldigd die al meer dan dertig jaar vele kinderen heeft geholpen om te leren rijden. Brigit Curre bedankte de instructeurs en vrijwilligers waar wij het hele jaar op kunnen rekenen. Daarna werden door Rubby Stoffels de clubkampioenen bekend gemaakt. De uitslag is als volgt:

Clubkampioenen:

Groep 1 Femke Schut, Groep 2 Tara Scholten, Groep 3 Bryan Sponselee, Groep 4 Dion van Driel, Groep 5 Esthelle Hendriks, Groep 6 Eline Poppelaars, Groep recreatie L Ingrid Wortel

De eerste wedstrijden voor het nieuwe clubkampioenschap 2018-2019 beginnen rond de maand september.