Afbeelding
Foto:

Voetreflexzonemassage

NIJMEGEN - Woensdag 11 juli van 13.30-14.45 uur is in het Marikenhuis, Slotemaker de Bruineweg 163 Nijmegen een voetreflexzonemassage tegen een eigen bijdrage 2,50 euro per sessie.

Voetreflexzonemassage geeft een weldadige ontspanning en ondersteunt een eventueel behandelingsproces. Deze massages zijn niet bedoeld om ziekten te genezen, wel brengt het evenwicht tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen, tussen rust en actie. De basis van voetreflex is dat door het masseren van reflexpunten onder de voeten allerlei organen en lichaamsdelen geactiveerd kunnen worden. Gonny Delahaije: “Wat ik bij de kennismaking met voetreflex wil bereiken is allereerst een weldadige ontspanning. Het ontstressen is belangrijk voor geest en lichaam na alle emotionele en fysieke aanslagen die u achter de rug heeft. Daarnaast richt ik mij op het reinigen van uw lichaam door afvalstoffen versneld te verwijderen zeker als u zware chemokuren of bestralingen gehad heeft. Voetreflex werkt goed om u energieker te voelen en verbetert het de doorbloeding. Mijn insteek is het geven van liefdevolle aandacht en een verwenmoment!"

De voetreflexzonemassage gebeurt door Gonny Delahaije en is voor iedereen die is geraakt (geweest) door kanker, zowel patiënten als naasten.