Bridgeclub 3 Sans-Atout zomercompetitie

HERVELD - In de maanden juli en augustus wordt op negen donderdagavonden een zomercompetitie van Bridgeclub 3 Sans-Atout gespeeld waar ook niet-leden welkom zijn.

Voor niet-leden een goed moment om de sfeer van de club te proeven! "Daar onze vaste speellocatie, zalencentrum De Hoendrik, van 7 juli t/m 18 augustus gesloten is, spelen we de eerste keer en de laatste twee keer in De Hoendrik, totaal 5 keer in de voetbalkantine van S.V.H.A. en 1 keer in De Wanmolen in Zetten.

Overzicht datum en locatie.

Donderdag 5 juli De Hoendrik (Dorpsplein 22, Herveld)
Donderdag 12 juli S.V.H.A., kantine (Zandakkers 43, Herveld)
Donderdag 19 juli S.V.H.A.
Donderdag 26 juli S.V.H.A.
Donderdag 2 augustus S.V.H.A.
Donderdag 9 augustus S.V.H.A.
Donderdag 16 augustus De Wanmolen, Zetten (Schweitzerpark 2, Zetten)
Donderdag 23 augustus De Hoendrik
Donderdag 30 augustus De Hoendrik

De inschrijving gaat per avond naar volgorde van binnenkomst. In verband met de voorbereiding wordt u verzocht om uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn. Anders dan in De Hoendrik bieden de voetbalkantine van S.V.H.A. en De Wanmolen plaats aan maximaal 24 paren. Op tijd aanwezig zijn is dan van nog groter belang, want vol is vol.

Kosten deelname gedurende alle speelavonden: per persoon per avond een euro. Betaling bij binnenkomst contant.
Klassement: van de zomercompetitie wordt een individueel klassement opgemaakt. Om in het klassement te worden opgenomen dient u tenminste zes maal mee te spelen. Wedstrijdleiders zomercompetitie zijn Ton le Congé, Henk Pennings en Wouter Toxopeus. Alle informatie staat ook op www.nbbclubsites.nl/club/7064.