Groepsfoto van alle deelnemers en de organisatie van het voetbalkamp (foto: Johnny van de Vooren)
Groepsfoto van alle deelnemers en de organisatie van het voetbalkamp (foto: Johnny van de Vooren)

Geslaagde afsluiting met

jeugdvoetbalkamp bij Uchta

IJZENDOORN - In het weekend van 22 tot en met 24 juni vond bij voetbalvereniging Uchta alweer de veertiende editie van het jaarlijkse voetbalkamp voor de jeugd plaats. De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op een gezellig en sportief weekend.

Op vrijdagavond arriveerden de deelnemers — variërend van de jongere tot oudere jeugd —bepakt en bezakt op het sportpark. Nadat de slaapplaatsen in de tenten waren ingericht en alle deelnemers een T-shirt met opdruk hadden ontvangen, startte het kamp met de sponsorloop. Na het onderdeel 6x6 met steeds wisselende teams was het tijd om de slaaptenten op te zoeken.

De volgende morgen was iedereen weer op tijd wakker. na het ontbijt werd begonnen aan het spellenprogramma. ’s Middags was er een verrassingsonderdeel. Rond de klok van 15:00 uur gingen alle deelnemers per bus naar het inmiddels zonnige Eiland van Maurik om in groepjes van vier of vijf het daar aanwezige voetgolfparcours af te leggen. Bij terugkomst op het sportpark stond de barbecue al aan. Vervolgens was het wachten tot het donker werd, want de avond werd afgesloten met de traditionele vossenjacht.

Na een nacht slapen was het alweer zondag. Even ontbijten en dan op naar het laatste gedeelte van het programma, waaronder de finale van de penaltybokaal. Daarna nog een frietje en om af te slutien met de prijsuitreiking. Uiteraard was er voor elke deelnemer een diploma en een presentje. Speciaal dankwoord ging bovendien uit naar de sponsoren en vrijwilligers die het kamp weer mede mogelijk hebben gemaakt.