(foto: M. Pollmann)
(foto: M. Pollmann)

Succesvol slotakkoord ZVO

ELST - De zwemmers van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) hebben gezorgd voor een passend slotakkoord van het zwemseizoen.

Op twee estafettes werd de gouden medaille behaald. Ymke van het Erve behaalde brons op de 100m rugslag. Nour Habib kwam ook uit op deze afstand. Op de 100m rugslag behaalde Mats van der Rijst goud. Sven Beemer behaalde zilver. Op de 50m vrije slag was Diede Hof goed voor brons. Kim van Veenendaal behaalde dezelfde medaille op de 100m vrije slag. Goud was er voor Enna Lamers op deze afstand. Wessel van Dorst haalde zilver. Ook Isabel Koenders zwom op de 100m schoolslag naar de hoogste podiumplaats. Anouk van Beugen was hier goed voor brons.

Sarah Meande was de snelste op de 50m schoolslag. Kiki van den Berg werd hier derde. Op dezelfde afstand bij de jongens kleurde het gehele podium ZVO-blauw. Gyan Spaan werd eerste, Odo McCarthy tweede en Finn Foekens derde. De 100m vlinderslag gaf eveneens een volledig ZVO-podium. Benjamin McCarthy veroverde goud, Ties van het Erve zilver en Kai van den Brink brons.

Mats van der Rijst behaalde zilver op de 50m schoolslag. Nathan van Assen kwam ook uit op deze afstand. Op de 50m vrije slag was er goud van Esmee Wilcke. Sam Pollmann haalde ook goud voor Luc McCarthy. Op de 100m vrije slag behaalde Sarah Meande haar tweede gouden plak. Op dezelfde afstand eindigde Odo McCarthy voor Finn Foekens en Gyan Spaan. Tenslotte behaalde Benjamin McCarthy nog goud op de 200m rugslag.