Stichting Leergeld

helpt kinderen in Nederland

BETUWE - Steeds meer kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

De stichting geeft financiële ondersteuning aan de ouders zodat kinderen tussen vier en achttien jaar kunnen participeren in het sociale leven en op school. Hiervoor heeft de stichting geld nodig. Zo zijn er subsidies maar ook activiteiten zoals van de Rabobank die ons helpen door middel van donaties.

De Rabobank in Elst heeft van 1 februari tot en met 1 mei met alle collega’s zoveel mogelijk stappen gezet om deze uiteindelijk voor het goede doel om te zetten in een schenking. De medewerkers hebben gekozen voor: Stichting Leergeld Oost Betuwe. Voor elke 10.000 stappen werd 0,50 euro aan onze stichting gedoneerd. Uiteindelijk hebben de medewerkers van de Rabobank door het zetten van 41.100.000 stappen een bedrag van 2.055 euro opgehaald! Met deze donatie kunnen we weer een flink aantal kinderen blij maken. Op 14 juni heeft voorzitter Cor Hendriks de cheque in ontvangst mogen nemen.