Rommelmarkt Hervormde Gemeente Heteren van bovenaf (foto: Sietse Hoegee)
Rommelmarkt Hervormde Gemeente Heteren van bovenaf (foto: Sietse Hoegee)

Jaarlijkse rommelmarkt

HETEREN - De jaarlijkse rommelmarkt komt er weer aan. Op zaterdag 25 augustus zullen alle ingezamelde spullen worden uitgestald van 11.00 tot 15.00 uur op de parkeerplaats naast de hervormde kerk in Heteren.


De parkeerplaats is ieder jaar weer een gezellige en gemoedelijke plek om leuke snuisterijen voor weinig te kopen. Daarnaast zullen er ook weer diverse versnaperingen voor de hongerige marktbezoeker aanwezig zijn. De inzameling van de spullen zal op vrijdag 17 augustus vanaf 18.30 uur weer plaatsvinden. Mocht men nog bruikbare spullen op zolder hebben staan waar men niets mee doet, kan men ze aan de ophaalploeg meegeven die langskomt. "Let op: wij nemen geen tuinmeubelen, bankstellen, bedden, computers, koelkasten, diepvriezers, orgels, kleding, kussens of zitzakken mee."

Toneelvereniging zoekt nieuwe leden

ELST - ToneelverenigingKunst en Vermaak uit Elst bestaat al meer dan honderd jaar en is de enige toneelvereniging in Elst.

"We zijn dringend op zoek naar nieuwe leden want we zijn nog maar met vijf mensen over en met deze groep willen wij graag een doorstart maken. We oefenen op woensdagavond in een zalencentrum in Elst en spelen vooral kluchten en blijspelen. Naast spelers zoeken wij ook een regisseur en souffleur. Wie vindt het leuk om te spelen in een leuk team met veel enthousiasme? Meld je aan en kom gezellig meedoen met ons! Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen via e-mail: gensvanwezel@gmail.com."