Afbeelding
Foto:

Brasserie Beerie Kesteren:

goed en gezellig eten voor een geringe prijs

KESTEREN – Gastvrijheid wordt bij Brasserie Beerie met de hoofdletter G geschreven en dat geldt ook voor Gezelligheid! Of u nu een avond lang heerlijk wilt tafelen, even snel een hapje wilt eten of lekker wilt borrelen op het terras, bij Brasserie Beerie voelt u zich altijd welkom. 'Het gaat erom, dat onze gasten het naar hun zin hebben', zegt eigenaar Erwin lachend.

Zijn grote glimlach laat zien met hoeveel passie en plezier hij zijn werk doet; Erwin Berends uit Kesteren. Sinds april staat hij aan het roer van Brasserie Beerie, gelegen bij bungalowpark Rijk van Batouwe. Omgeven door slingerende dijkjes, fruitbomen en pal aan het water, mag de locatie van Brasserie Beerie met recht een toplocatie genoemd worden. En niet alleen de locatie is top, ook de hartelijkheid waarmee u ontvangen wordt. 'Dat is het mooie van ons vak', zegt Erwin.

'Onze gasten zich thuis laten voelen'. Op de vraag wat gasten mogen verwachten bij Brasserie Beerie zegt hij enthousiast: 'In een ongedwongen sfeer lekker eten voor een kleine prijs. En natuurlijk Gezelligheid! We willen zo laagdrempelig mogelijk zijn'. Gastvrouw Bertina Blotenburg sluit zich hier volledig bij aan. Ze is niet alleen een goede vriendin van Erwin maar heeft ook jarenlange horeca-ervaring, waardoor ze samen een gouden koppel vormen. In de keuken kookt Erwin vooral met streekproducten. 'Onze producten halen we bij onze vaste keurslager en bij boeren uit de regio vanwege de goede kwaliteit, versheid en de volle smaak.', legt Erwin uit. Komt u deze echte Betuwse smaken proeven bij Brasserie Beerie? U bent van harte welkom aan de Hoge Dijkseweg 40 in Kesteren. www.brasseriebeerie.nl