Zet 'm Op Zomerfeesten één groot feest

ELST - Als gevolg van een keelontsteking (opgelopen tijdens haar optreden vorige week op Pinkpop?) kon Maan afgelopen weekend niet optreden tijdens de Zet ‘m Op Zomerfeesten op het Plein in Elst. Maar met Vinchenzo was er op het laatste moment een waardige vervanger geprogrammeerd en werden de tiende Zomerfeesten weer een groot feest.

De leden van CV Zet ‘m Op hadden het Plein in Elst omgetoverd tot een gezellig evenemententerrein en -in samenwerking met het jubilerende Elster Mannenkoor- een afwisselend muziekprogramma samengesteld.

Zaterdagavond zorgde The Night Flight de hele avond voor een geweldige sfeer. Vinchenzo, finalist van The Voice 2017, zette een mooi optreden neer dat vooral door de Elster jeugd enorm werd gewaardeerd. Zij stonden in een lange rij voor een handtekening van en foto met Vinchenzo. Femke Hengeveld sloot de avond af met een swingend optreden waarna The Night Flight zorgde voor een spetterende finale. Zo’n tweeduizend gasten gingen weer zeer tevreden huiswaarts na een heerlijk avondje muziek, dansen, springen en gezelligheid.

Zondagmiddag vierde het Elster Mannenkoor zijn vijftigjarig jubileum met een gevarieerd muzikaal programma. Optredens van het Wereld Vrouwenkoor, Dick van Altena, Bats Mar Deur, The Pipes and Drums of the Royal British Legion en natuurlijk de jubilarissen zelf zorgden voor een gezellige sfeer op het, met zo’n vijfhonderd vooral seniore bezoekers, drukbezochte Plein. Met name de gezamenlijke optredens en de finale met alle groepen op en rond het podium waren fantastisch. Voor foto’s zie www.zetmop.nl.