Ooievaar
Ooievaar Foto:

Dierengeluiden: Zomer

HETEREN - Nu het weer zomer is en ook de ooievaar weer in ons land is verschenen, is in Heteren de Midsummer Night al weer geweest. De vrijwilligers van de kinderboerderij Overbetuwe waren daar natuurlijk ook aanwezig met een kraam.

Bij ons op de kinderboerderij en camping Overbetuwe is altijd veel werk voor de vrijwilligers. Nu we de Midsummer Night achter de rug hebben gaan we ons, natuurlijk naast het verzorgen van de dieren, concentreren op de rommelmarkt die ook dit jaar weer bij ons georganiseerd wordt. Deze rommelmarkt wordt gehouden voor de kantine van de camping en je kunt daar komen kijken of er wat van je gading te koop is of je kunt zelf een grondplaats huren. De grondplaatsen kosten voor volwassenen 5,00 euro en voor kinderen 1,00 euro. De opbrengst van de rommelmarkt komt helemaal ten goede aan de kinderboerderij, wat een AMBI-instelling is.

Er is al een aantal mensen die een plaats heeft besproken en het wordt vast een heel gezellige dag. De rommelmarkt is dit jaar op zondag 5 augustus van 12.00 tot 16.00 uur. Als je het leuk vindt, kun je ook komen helpen als vrijwilliger tijdens en/of voor de rommelmarkt. Over alles wat de rommelmarkt betreft kun je informatie krijgen bij onze marktmeester Pieter IJkhout of via de telefoon van de camping 026 4720707. Als je op onze Facebookpagina (www.facebook.com/kinderboerderijoverbetuwe) kijkt, zie je allerlei nieuwtjes over de kinderboerderij, maar het is natuurlijk nog veel leuker als je zelf bij de Uilenburgsestraat 1b in Heteren komt kijken naar de dieren en alle jonge dieren die er rond lopen.