Afbeelding
Foto:

Abbenhuis Textiel zowel op de markt als online: uw specialist in merkondergoed

ARNHEM – Wekelijks staat Ruud Abbenhuis met dames-, kinder- en herenondergoed van hoogwaardige kwaliteit op de markt. Maar wist u ook dat Abbenhuis Textiel een merknaam is waaronder meerdere websites vallen? Uw favoriete ondergoedmerk online bestellen en laten thuisbezorgen is wel zo gemakkelijk!

Met zo'n 32 jaar ervaring in de textielhandel weet Ruud als geen ander dat er aan draagcomfort, goede elasticiteit en fijne stoffen hoge eisen worden gesteld. Vandaar dat Abbenhuis Textiel leverancier is van gerenommeerde merken zoals Beerenondergoed, Maxxowen en JenC. Maar ook de service op het gebied van ruilen en retourneren is bij Abbenhuis piekfijn in orde, en dit geldt uiteraard ook voor klanten die online een bestelling plaatsen.

'Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen. Als een klant het lastig vindt om een bestelling te plaatsen op een van onze websites, dan is een telefoontje ook voldoende. Wij staan graag klaar voor onze klant', legt Ruud uit. 'En als men iets wil ruilen of retour doen, zullen wij er altijd voor zorgdragen, dat dit snel en netjes wordt afgehandeld.' De positieve reacties die klanten in het gastenboek hebben geplaatst op www.abbenhuistextiel.nl spreken voor zich.

Op maandag en zaterdag is Ruud van Abbenhuis Textiel een vertrouwd gezicht op de markt in Nijmegen en op vrijdag in Huissen. Komt u gezellig langs? Of bestel online: www.abbenhuistextiel.nl, www.beerenondergoed.nl, www.mijnboxershort.nl, www.betaalbaarondergoed.nl, www.maxxowen.nl, www.jencunderwear.nl. Telefoon: 06 38603131 / 026 3793592.