Afbeelding
Foto:

Ivo van den Bos stopt

als directeur van de Hervormde School

OPHEUSDEN - Ivo van den Bos stopt als directeur van de Hervormde School. Ruim 16 jaar heeft hij leiding gegeven aan de dorpsschool in Opheusden. We blikken met hem terug op de afgelopen jaren.

Hoe kijkt u terug op die ruim 16 jaren dat u directeur was van De Hervormde School? Met veel dankbaarheid aan God. Hij gaf kracht, gezondheid, liefde en wat nodig was. Ik ben dankbaar voor zoveel leuke en mooie kinderen, de aardige, betrokken ouders en vrijwilligers en een heel fijn en sociaal team.

Wat vond u het mooiste van directeur zijn? Vertellen en getuigen van de Heere Jezus, Die Zijn leven over had voor zondige mensen. Ik vond het verder fijn om te zorgen, steun te geven waar nood en verdriet was en te bemoedigen. Maar ik heb ook willen bevorderen om samen plezier te hebben, dingen te vieren en enthousiast te werken aan een veilig klimaat, een collegiale, fijne sfeer en gezelligheid. En samen te zorgen voor goed onderwijs.

Wat waren uw leukste momenten op De Hervormde School? Het bezoeken van de klassen en het contact met de kinderen. Ik denk met plezier terug aan de gezellige schoolconcerten op het schoolplein, de projecten waaraan de kinderen zo mooi hadden gewerkt, de fancyfairs met de verkoop per opbod, de gezellige en spannende voetbal- en korfbaltoernooien, de schoolreisjes en niet te vergeten de fantastische kampen met groep 8.

Wat gaat u in de toekomst doen? Ik word twee dagen meester en ga verder met mijn studie godsdienst pastoraal werk.

Wilt u nog iets zeggen tegen alle mensen en kinderen die bij de school betrokken zijn? Bedankt lieve mensen voor alle hartelijkheid, mooie gesprekken, steun en vertrouwen! God zegene jullie allen!