Het zeemanskoor (foto: Geert de Bruin)
Het zeemanskoor (foto: Geert de Bruin)

Schip Ahoy meert af in Zetten

ZETTEN - Op woensdag 27 juni zal zeemanskoor Schip Ahoy de Rabo-clubkascampagne in Zetten gaan opluisteren met een muzikale bijdrage.

Die avond worden op het Julianaplein de cheques uitgereikt aan alle clubs uit de regio die hebben meegedaan aan deze actie van de Rabobank. Van 20.00 tot 21.00 uur verzorgt Schip Ahoy een optreden om de uitreiking een extra feestelijk tintje te geven. De mooiste liederen uit het rijke repertoire van het zeemanskoor zullen deze avond aan bod komen. Uiteraard is iedereen uit Zetten en omgeving welkom bij dit evenement, ook om kennis te maken met het Lingewaardse zeemanskoor Schip Ahoy.

Zomerconcert Kunst na Arbeid Ingen

INGEN - Als afsluiting van het muzikale seizoen geeft harmonievereniging Kunst na Arbeid uit Ingen op zondag 1 juli haar jaarlijks zomerconcert.

Men kan deze middag luisteren naar een verrassend en gevarieerd programma. Ook het leerlingenorkest van Kunst na Arbeid is weer present en zal na de pauze haar muzikaal optreden verzorgen. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Maarten van de Kolk. Het koffieconcert vindt plaats in de N.H.-Kerk in Ingen en begint om 14.30 uur. De toegang is gratis.