Maatje gezocht

in Kesteren

KESTEREN - Na een beroerte is het voor een 76-jarige mevrouw niet zo makkelijk om erop uit te gaan. Gelukkig is er met het koppie niets aan de hand en is deze gezellige vrouw op zoek naar een maatje om samen leuke dingen te doen.

Wat zou leuk zijn? Samen winkelen, een boodschap doen of gewoon een kop koffie drinken? Heeft u overdag tijd om met mevrouw op stap te gaan? Neem contact op met Esther Seijkens op 06 33421037 of mail naar estherseijkens@welzijnrivierstroom.nl.

Zomerconcert

Amicitia

DODEWAARD - Zoals elk jaar gebruikelijk is geeft muziekvereniging Amicitia uit Dodewaard als afsluiting voor de vakantie een zomerconcert.

Dit concert wordt gehouden op woensdag 4 juli. Het concert wordt in de muziektent op het dorpsplein gehouden. Het concert begint om 19.30 uur en zal duren tot 21.00 uur. Voor het publiek staan er stoelen klaar. Dit concert is gratis te bezoeken. Iedereen is welkom.

Jarige Vomar steunt stichting Kinderen van de Voedselbank

DODEWAARD – Vomar Voordeelmarkt, een groeiend familiebedrijf met 64 filialen in Noord-Holland en Utrecht, viert in 2018 het 50-jarig bestaan en trakteert het hele jaar in samenwerking met de landelijke Stichting Kinderen van de Voedselbank. Er zijn in Nederland duizenden kinderen onder de armoedegrens, die nog nooit hebben getrakteerd op hun verjaardag.

Daarom steunt Vomar deze stichting. Die verzorgt onder andere verjaardagsboxen waarmee kinderen kunnen trakteren in de klas en een verjaardagsfeestje kunnen geven met tien vriendjes of vriendinnetjes. De medewerkers van Vomar doneren alvast duizend boxen ter waarde van vijftigduizend euro. Daarnaast start Vomar verschillende acties voor klanten om dit aantal nog hoger te maken.

Bestuurslid Ton Keuken van de Kvdv: "We zijn erg blij met de steun van Vomar, zodat er duizenden kinderen meer een verjaardagsbox ontvangen. Daarmee kunnen ze, soms voor het eerst in hun leven, een prachtig feest vieren met vriendjes en vriendinnetjes. En dat zorgt er vaak weer voor dat ze bij andere verjaardagen worden teruggevraagd. Op deze manier helpen we de kinderen weer opgenomen te worden in de groep en krijgen zij het gevoel er weer bij te horen."

Statiegeldactie
Vomar steunt zelf de stichting door duizend verjaardagsboxen te doneren. Maar ook klanten van Vomar kunnen vanaf 18 juni - 1 september de stichting steunen door het statiegeld te doneren.

Op 8 september, de 50ste verjaardag van Vomar, wordt op een speciale jubileumbijeenkomst, het totaal aantal verjaardagsboxen bekend gemaakt dat gedoneerd wordt.