Kids Day Libéra Open (foto: Jolanda Besselink)
Kids Day Libéra Open (foto: Jolanda Besselink) Foto: Jolanda Besselink

Jeugdspeelsters van TV De Stuw in actie tijdens Libéra Open in Rosmalen

DRIEL - Vorige week woensdag 13 juni is een aantal meiden van tennisvereniging De Stuw uit Driel naar de Kids Day op het Libéra Open Grastoernooi in Rosmalen geweest.

Op deze Kids Day konden kinderen op de baantjes van KNLTB Plaza lekker met elkaar tennissen en al even ervaren hoe het is om op zo’n groot toernooi een balletje te slaan. Naast zelf actief meedoen met een tennisclinic, volleychallenge en hooghoudchallenge konden de kinderen ook een kijkje nemen bij officiële wedstrijden. Zo speelde Robin Haase op deze middag een partij tegen Bernard Tomic op het centre-court.

De meiden hadden de dag van hun leven. Benthe: “Ik vond het leuk dat we naar beroemde tennissers mochten kijken en dat we ook zelf dingen met tennis deden. Het was leuk dat je prijzen kon winnen en dat ik er nog zelf één heb gewonnen.” Kaylee: “Ik vond het leukste dat ik het t-shirt won en tegen bekende tennissers kon spelen. En dat er allemaal leuke activiteiten waren.”

Vind je tennis ook leuk en wil je wel een keer meedoen met een les? Neem voor de mogelijkheden contact op met Theo Hagen via theohagen1948@gmail.com.