Noodschuur Dodewaard (foto: J. Haaisma)
Noodschuur Dodewaard (foto: J. Haaisma) Foto: J. Haaisma

Voorspeelavond leerlingen Amicitia in Dodewaard

DODEWAARD - Superleuk! Voordat de zomervakantie begint, presenteert christelijke muziekvereniging Amicitia in Dodewaard een voorspeelavond voor haar leerlingen.

Onder enthousiaste leiding van hun muziekdocenten laten de leerlingen op dinsdagavond 3 juli tussen 19.00 en 20.00 uur horen wat zij kunnen spelen. En natuurlijk ook hoever zij weer gevorderd zijn in het afgelopen seizoen. Zij brengen hele leuke muziek ten gehore, zowel individueel als in groepjes. Zelfs examenstukken komen aan de orde. De leerlingen hebben er zin in, en iedereen is welkom om te komen luisteren!

De voorspeelavond vindt plaats in de noodschuur aan de Waalbandijk. Als het mooi weer is wordt het buiten, op het pleintje voor de noodschuur, georganiseerd. Het is natuurlijk heel erg leuk om te komen luisteren. "Maar bent u/ben jij misschien ook geïnteresseerd in het bespelen van een instrument en/of het volgen van professionele muziekles? Dan is er na afloop gelegenheid om zelf diverse instrumenten uit te proberen. Superleuk dus. U/jij bent welkom!"