Fontein is favoriet tijdens de Elstars Walk & Roll (foto: Christa van Kleef)
Fontein is favoriet tijdens de Elstars Walk & Roll (foto: Christa van Kleef) Foto: Christa van Kleef

Elstars Feestvierdaagse Walk&Roll

ELST - Voor de vierde maal, vier dagen 2,5 km, de Elstars Walk&Roll met de minder mobiele dorpsgenoten en het wordt steeds leuker en beter. Deze minder mobiele senioren komen voornamelijk uit de woonzorgcentra Tertzio. Sommigen deden al voor de vierde maal mee.

Ditmaal waren er zeventig deelnemers, grotendeels nog vanuit Tertzio (Attent en Pleyade). Tevens waren er enkele deelnemers vanuit aanleunwoningen en dorpsgenoten op scootmobiel of met een rollator. Dat gaat de goede kant op. Om bovenstaande te verwezenlijken leunen we op de ondersteuning van ruim 150 vrijwilligers.

De sfeer was warm en gemoedelijk. Het lekkers werd mogelijk gemaakt door de plaatselijke ondernemers Albert Heijn, Bakkerij Jansen en hotel-café Het Wapen. Respect was er voor sponsor AH Carmen Driessen, die zelf het evenement wilde ervaren ent tijd heeft vrijgemaakt om een avond mee te lopen/duwen. Zij gaf nadien te kennen te hebben genoten van de Walk&Roll.

Op de feestelijke afsluiting, onder het genot van een hapje en drankje genoten we van accordeonist Theo, die oude bekende liedjes speelde. Op de overige dagen de Elster doedelzakspeler Frenk, zangeres Femke, Marijs met ijs of Richard op zijn orgel.

Vrijdags werden alle deelnemers gehuldigd met zwaaiboeketjes (220)! Hetgeen dankzij sponsor Jumbo mogelijk was. Op het plein bij Tertzio werden de deelnemers gehuldigd. Zij kregen ieder persoonlijk een unieke Elstars Walk&Rollmedaille omgehangen.

"Volgend jaar in juni gaan we voor de vijfde keer op pad. Mogen wij dan rekenen op jouw steun? Stuur dan een mail naar info.elstars@gmail.com Annet Moerkerk, Projectleider Elstars Walk&Roll."