Eerste Concordia-muziekmarathon van Driel

DRIEL - Op zaterdag 30 juni presenteert muziekvereniging Concordia Driel de eerste muziekmarathon van Driel. De marathon is mede ter gelegenheid van de opening van het sponsorjaar van de harmonie, in opmars naar het honderdjarig jubileum in 2019. Mede dankzij support van De Kersenfeesten is het gelukt om een mooie programmering neer te zetten.

In de feesttent zal vanaf 11.00 uur doorlopend live muziek ten gehore worden gebracht. Het programma bestaat uit een grote variëteit van muzikale stijlen van verschillende orkesten, koren en kappellen vanuit de regio. Zo geniet u van de zangers van Enjoy en Shantykoor Alle Hens uit Driel. U hoort fanfare Sint-Willibrordus uit Herveld, Egeländerkapel De Leemkuulers uit Bemmel én het Velps Accordeonorkest. Uiteraard mag de bijdrage van Concordia Driel niet ontbreken. U hoort Concordia harmonie, Kapel-3L en de revival van de Concordiva’s!

Als klap op de vuurpijl is het gelukt om C’est Tout naar Driel te krijgen. Wie herinnert zich niet de legendarische ´Tandelborstel Jive’ waarmee het dweilorkest op nummer 5 van de Top 40 stond! Tussendoor vindt de trekking plaats van het statiegeld-lot en weten we de winnaar van het boodschappenpakket ter waarde van vijftig euro aangeboden door AH Koopmans. Meedoen kan nog tot 30 juni door uw statiegeldbon bij AH Driel te doneren aan Concordia. Ook zal het totaal ingezamelde bedrag bekend worden gemaakt.

Kortom een programma dat u niet mag missen! Voor de exacte tijden zie boekje van de Kersenfeesten. Kom langs en luister, geniet, swing, zing of dans mee met de bekende en minder bekende muzikale deunen.